Prezentare | Istoric | Calitate | Certificate

Avand o tehnologie de ultima ora si utilaje dintre cele mai performante, KNOXCRIS SERV ofera clientilor produse de inalta calitate si o gama completa de accesorii, care satisfac cele mai pretentioase gusturi, la preturi dintre cele mai avantajoase.

Noile sisteme de ferestre si usi inteligente oferite de societatea noastra se caracterizeaza printr-o durata de viata indelungata, aspect estetic deosebit, o foarte buna izolare fonica, termica si hidroizolatie si intretinere usoara, toate acestea fiind oferite intr-o paleta variata de culori si modele (12 culori RAL si 7 nuante de imitatie lemn).

In paralel societatea produce si comercializeaza produse din mase plastice, fiind unul dintre furnizorii autohtoni de ambalaje pentru industria farmaceutica si industria alimentara, obtinute prin diverse procedee:
      > extrudare - prin care se obtin folii de ambalaj din PVC (policlorura de vinil), polistiren si polietilena;
      > injectie - prin care se obtin diverse piese cu greutati pana la 200 gr. din materiale ca:  polipropilena, polistiren, poliamida, polietilena;
      > termoformare - prin care se obtin produse de unica folosinta din folii de polistiren sau PVC

Un alt domeniu de activitate al societatii il constituie producerea de geam termoizolator, beneficiind de un sistem automat de taiere, asamblare automata, dubla sigilare si introducere gaz inert (Argon). Atelierul de sticla are o capacitate de 4.500 Mp/lunar.

De asemenea societatea executa articole din fier forjat conform modelelor proprii cat si la comanda.

Materialele folosite sunt renumite prin calitate, furnizorii acestora bucurandu-se de un inalt prestigiu.

Angajatii firmei vin in intampinarea clientilor oferind solutii adaptate structurii constructiei, stilului arhitectural, dar si cerintelor individuale de design.

 
 
 [ octombrie 2009 ]
Utilizare marca CE
Deoarece sunt indeplinite conditiile organismului de certificare, KNOXCRIS SERV SRL, poate utiliza marca CE si elibereaza Declaratia de Conformitate CE, care cuprinde informatii conform SR EN 14351-1:2006

 
     
Copyright © KNOXCRIS SERV 2005 Powered by Innovative Software