Prezentare | Istoric | Calitate | Certificate

Societatea comerciala KNOXCRIS SERV S.R.L a fost infiintata in 1996 avand ca obiect de activitate productia de mase plastice obtinute prin diverse procedee:

•  extrudare : folie din PVC, polistiren si polietilena pentru ambalaje;

•  injectie: diverse piese de pana la 200g din polietilena, polipropilena, polistiren sau poliamida si productia si montajul de tamplarie din PVC si Aluminiu.

Avand un numar de aproximativ 190 de angajati, KNOXCRIS SERV este intr-o continua ascensiune, fapt demonstrat si de locul I ocupat in topul firmelor din judetul Brasov in anul 2000, la sectiunea < industria usoara >.

Din anul 2000 firma a devenit partener Gealan si a cunoscut o dezvoltare rapida a activitatii, ceea ce a condus la achizitionarea unui nou sediu asministrativ si o hala de productie cu o suprafata totala de aproximativ 2.800 mp.

In anul 2003 societatea a achizitionat utilaje performante pentru linia de tamplarie, precum masina de debitat profile la 2 capete, instalatie de sudat la 4 capete, utilaj de debitat baghete, utilaj de debavurat etc.

In anul 2004 societatea a achizitionat o linie performanta complet automata de confectionare a pachetului de geam termopan care permite optimizarea taierii, asigurand astfel producerea geamului termopan de cea mai buna calitate.

In prezent, KNOXCRIS este cel mai mare producator de tamplarie din aluminiu si PVC din Transilvania si partenerul numarul 1 Gealan in Romania, precum si membru fondator al Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta.

 
 
 [ octombrie 2009 ]
Utilizare marca CE
Deoarece sunt indeplinite conditiile organismului de certificare, KNOXCRIS SERV SRL, poate utiliza marca CE si elibereaza Declaratia de Conformitate CE, care cuprinde informatii conform SR EN 14351-1:2006

 
     
Copyright © KNOXCRIS SERV 2005 Powered by Innovative Software